Προσωποποίηση Εξωφύλλων

 

H προσωποποίηση εξωφύλλων κάνει το ψηφιακό άλμπουμ ή το κουτί μοναδικό. Μπορείς εύκολα και γρήγορα να προσωποποιήσεις το εξώφυλλο του άλμπουμ, τα κουτιά, τις θήκες DVD και τα USB κουτιά. Εκτός από τα πολυτελή διακοσμητικά χαρτιά και τα όμορφα υφάσματα βιβλιοδεσίας, μπορείς επιλέξεις να προσαρμόσεις και τις παρακάτω επιλογές.

Εξώφυλλο με παράθυρο
Image cut out είναι η εικόνα τοποθετημένη σε παράθυρο στο οπτικό κέντρο του εξωφύλλου του άλμπουμ ή στο καπάκι του κουτιού. Η εικόνα είναι πλαστικοποιημένη και το ύφασμα διπλώνεται μέσα στο παράθυρο για ένα άψογο κομψό αποτέλεσμα.
3/4 image wrap είναι η πλαστικοποιημένη εικόνα που διπλώνεται πάνω, κάτω και στη δεξιά πλευρά του εξωφύλλου του άλμπουμ ή του κουτιού. Προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και μπορεί να συμπεριληφθεί ως standard επιλογή.
Εξώφυλλο με φωτογραφία
Μαύρη Βαθυτυπία
Μια άλλη επιλογή στα προϊόντα μας είναι η βαθυτυπία οπού μπορείς να συμπεριλάβεις. Σαν στάνταρ επιλογή έχουμε τη γραμματοσειρά Optima Medium Capital 30pt (περίπου 0.8 ύψος). Ανάλογα με το υλικό υφάσματος μπορείτε να επιλέξετε χρώματα μεταλλικής επίστρωσης. Υπάρχουν 8 διαφορετικά χρώματα (μαύρο, λευκό, χρυσό, ασημί κόκκινο, πράσινο, μώβ και διαφανές).
Μπορούμε να δημιουργήσουμε καλούπι κλισέ από ορείχαλκο με το λογότυπό σου ή λογότυπο παραγγελία από το πελάτη σου. Η δημιουργία του καλουπιού από ορείχαλκο έχει ένα εφάπαξ κόστος. Μπορούμε να σου στείλουμε το καλούπι μαζί με τη παραγγελία ή μπορούμε να το κρατήσουμε στο αρχείο μας για μελοντική χρήση στα προϊόντα μας.
Βαθυτυπία με λογότυπο
Άλμπουμ στρογγυλά παράθυρα
Χρησιμοποίησε την φαντασία σου και επικοινώνησε μαζί μας να δούμε έαν μπορούμε να φτιάξουμε κάτι μοναδικό μόνο για σένα!
Ενημέρωσέ μας εάν θέλεις βαθυτυπία στο καπάκι του standard κουτιού που έρχεται με το άλμπουμ σας. Μπορείς να παραγγείλεις το λογότυπό σου και να χτυπήσεις στο standard κουτί.
Standard Κουτί για ψηφιακό άλμπουμ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ