Σχετικά με εμάς ...

ΠΟΙΟΣ

Ιδρύθηκε το 2011, Ο Πέτρος Σορδίνας και η Αιμιλία Ντεντιδάκη είναι οι άνθρωποι πίσω από το Bookebook, ζευγάρι στη ζωή και συνεργάτες στην δουλειά. Ο Πέτρος είναι επαγγελματίας φωτογράφος γάμων και η Αιμιλία marketing specialist. Εμείς είμαστε πίσω από τα προϊόντα που δημιουργούμε.


ΠΟΥ

Η έδρα μας είναι στην Αθήνα. Αν έχεις κάποια ιδέα, ερώτηση ή πρόταση, επικοινώνησε μαζί μάς.

ΤΙ

Δημιουργούμε χειροποίητα fine art άλμπουμ, κουτιά για άλμπουμ και τυπώματα, θήκες dvd και USB κουτιά για επαγγελματίες φωτογράφους σε όλο το κόσμο. Πιστεύουμε στα υλικά και τον σχεδιασμό, γιαυτό δουλεύουμε με αρίστης ποιότητας υλικά.


ΓΙΑΤΙ

Ως φωτογράφος γάμων, πάντα ήθελα να παρουσιάζω τη δουλειά μου δαφορετικά από τη τάση της αγοράς. Όλα τα διαθέσιμα flush mount άλμπουμ μου φαινόντουσαν ίδια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Για παράδοση ολοκληρωμένου πακέτου στους πελάτες μου, χρειαζόμουν κουτί τυπωμάτων, κουτί για άλμπουμ και θήκες cd/dvd τα οποία θα ήταν «μέρος» του πακέτου μου. Καθώς δεν μπορούσα να βρω ότι χρειαζόμουν από τον ίδιο προμηθευτή, το οποίο σήμαινε υψηλότερα κόστη και διαφορετικοί χρόνοι παράδοσης, ξεκίνησα να φτιάχνω τα δικά μου άλμπουμ και κουτιά. Αυτό οδήγησε στη δημιουργία του Bookehbooks. Τώρα προσφέρουμε την ίδια ποιότητα και αισθητική και σε εσάς.

Get Started
ΕΓΓΡΑΦΗ